Winkelwagentje Contactgegevens

Accessoires

Antislip GEKKO G57

Antislip spuitlijm

500ml is geschikt voor een vloeroppervlakte van 7 - 10 m2

Gekko G57 biedt een permanent kleverige lijmlaag die voorkomt dat tapijttegels gaan schuiven. De tegels kunnen na het leggen nog steeds eenvoudig worden gewisseld. U spuit de lijm direct op uw ondergrond en plakt de tegels vast aan de vloer.

- Eenvoudig in gebruik
- Snellere montage
- Geschikt voor kleinere oppervlaktes
- Geurarm

12,95

Antislip 5L. - F41

5 Liter is geschikt voor een vloeroppervlak van 40 - 100 m2. Deze antislip kunt u met een roller op de vloer aanbrengen, deze even een half uur laten drogen, dan de tapijttegels leggen. De tegels kunnen na het leggen nog steeds eenvoudig worden gewisseld.
59,95

Dubbelzijdig tapijttape

Een universele dubbelzijdige tapijttape die geschikt is voor het leggen van tapijttegels. Door de tape onder de tapijttegels aan te brengen zorgt u ervoor dat de tapijttegels niet verschuiven. Lengte 10 meter
5,95

Tactiles 1 st.

TacTiles zijn kleine doorzichtige en klevende kunststof vierkantjes van 75 x 75 mm die onder de hoeken van tapijttegels worden geplaatst om ze stevig aan elkaar vast te maken bv ideaal voor beurzen, tijdelijke vloerbedekking en andere ruimtes waar de ondervloer niet beschadigd mag raken. Ook voor het ontwerpen van een eigen karpet is dit de ideale oplossing. Met TacTiles creëert u als het ware een zwevende vloer. Gemaakt van recyclebaar PET.
€ 0,35 per TacTile
0,35

Tactiles rol 500 st.

TacTiles zijn kleine doorzichtige en klevende kunststof vierkantjes van 75 x 75 mm die onder de hoeken van tapijttegels worden geplaatst om ze stevig aan elkaar vast te maken bv ideaal voor beurzen, tijdelijke vloerbedekking en andere ruimtes waar de ondervloer niet beschadigd mag raken. Ook voor het ontwerpen van een eigen karpet is dit de ideale oplossing. Met tactiles creëert u als het ware een zwevende vloer. Gemaakt van recyclebaar PET.

€ 150,- per rol (500st)

150,00

Stanleymes

Stevig en origineel Delphin stanleymes van hoge kwaliteit Inclusief houder. Zeer geschikt voor het op maat snijden van tapijttegels. Inclusief 5 mesjes
19,95

Reservemesjes recht 10 st.

Hoge kwaliteit en originele reserve stanleymes mesjes, zodat u nooit zonder mesjes komt te zitten.
9,95

Reservemesjes haak 10 st.

Hoge kwaliteit en originele reserve stanleymes haakmesjes, zodat u nooit zonder mesjes komt te zitten. De haakmesjes zijn zeer geschikt voor het snijden van tapijttegels.
9,95
WhatsApp icon