Winkelwagentje Contactgegevens

Heuga

Heuga

Heuga tapijttegels

De collectie van de TapijttegelStunter bestaat uit een zeer groot assortiment Heuga tapijttegels, vroeger ook wel bekend als Heugaveld. Dit merk is in de jaren ’50 begonnen met produceren van los liggende tegels welke makkelijk zelf te leggen zijn en schoonmaken is ook geen enkel probleem.

Heugaveld is begonnen met de Superflor serie (Flor) welke in de jaren zijn zeer hoge kwaliteit heeft bewezen. Het merk Heuga is in loop van tijd uitgebreid met bekende series zoals de Heuga 530, Heuga 580, Heuga 727, Floorscape, Color Collection en Puzzle Pieces. Maar denk ook aan de tapijttegels van wol zoals de County Classic serie.

Heuga is in de jaren ‘70 overgenomen door het merk Interface welke de eerste getufte tapijttegel ontwikkelde, waarmee de koers van de tapijttegel en ook de ontwerpmogelijkheden compleet veranderde. Door deze vooruitgang was alles mogelijk, niet alleen naaldvilt maar ook bouclé, velours en frisé, alles in vele kleuren.

Waarom Heuga tapijt

Heuga heeft zich ten doel gesteld om Heuga tapijttegels duurzaam te produceren, met als visie 'Mission Zero'. Het bedrijf bereikt dit voornamelijk door zijn innovatieve en milieuvriendelijke backing.

Heuga tapijt toepassingen

De Heuga tapijttegel is een modulaire tegel die bijzonder geschikt is voor een frisse, individuele inrichting van je bedrijfspand maar ook kunt u perfect uw woonruimtes hiermee inrichten. Denk hierbij aan de volgende ruimtes:
- Kantoren
- Hotels
- Restaurants
- Beurzen
- Slaapkamers
- Woonkamers
Je hebt keuze te over als het gaat om het creëren van je vloer, het gebruik van één kleur of het combineren van verschillende designs.

Voordelen van Heuga tapijt

De tegels zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en dankzij hun structuur zijn vlekken moeilijk te ontdekken. Maar als je een tegel moet vervangen, is dat mogelijk! Je hoeft niet het hele tapijt te vervangen. Naast onderhoudsvriendelijkheid bieden Heuga tapijttegels nog een aantal andere voordelen, zoals:
- Brandwerend
- Vuilafstotend
- Antistatisch
- Geschikt voor vloerverwarming
En dat is nog niet alles! Dankzij hun backing zijn ze ook geluiddempend en warmte isolerend. Al deze eigenschappen maken tapijttegels ideaal voor grote en kleine ruimte.

Heuga tapijt tegels, de goedkoopste op de markt

TapijtTegelStunter is de Outlet bij uitstek, wat betekent dat je dit merk tapijttegels nergens goedkoper vindt dan hier! Door tapijttegels rechtstreeks van de fabriek in Nederland te kopen, kunnen we lage prijzen garanderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het merk Heuga leveren. Wacht dus niet langer om de hele outlet collectie te ontdekken.

Klik op deze link voor ons volledige assortiment Heuga tapijttegels

Hieronder een kleine greep uit onze Heuga collectie:

WhatsApp icon