Winkelwagentje Contactgegevens

Luxury Vinyl Tile (LVT)

Luxury Vinyl Tile (LVT)

De perfecte aanvulling

De LVT is de eerste collectie van Interface met harde, veerkrachtige vloeren. Deze Luxury Vinyl Tile (LVT) onder andere perfect te combineren met onze tapijttegels. Level Set komt in het bekende 25 x 100 cm Skinny Plank en het 50 x 50 cm vierkant.

De Ceramor™ uv-gestabiliseerde keramische toplaag zorgt ervoor dat Level Set lang meegaat. De Sound Choice™-onderlaag dempt het contactgeluid, wat van Level Set een stille revolutie maakt.

LVT is beschikbaar in vier verschillende patronen en in 36 verschillende kleurstellingen. Natural en Textured Woodgrains zijn verkrijgbaar in het Skinny Planks-formaat en Stones en Pattern in het vierkante formaat. De look en feel van de houtpatronen varieert van glanzend tot kunstmatig ‘verouderd’. De steenpatronen varieren van ingetogen tot uitbundig.

**Overige kenmerken**

Net als alle andere LVT-producten van Interface beschikken de nieuwe collecties over de volgende eigenschappen op het gebied van design en prestaties

- De luxe vinyltegels en tapijttegels van Interface sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor klanten harde en zachte vloeren eenvoudig kunnen combineren.

- Ook de hoogte komt overeen met tapijttegels van Interface, met als voordeel dat er geen overgangsstroken nodig zijn tussen harde en zachte vloeren.

- De gepatenteerde (en Quiet Mark-gecertificeerde) Sound Choice-backing verbetert de akoestiek en dempt contactgeluiden zoals van voetstappen of vallende voorwerpen.

- De LVT-producten zijn standaard voorzien van een Ceramor-coating van keramische parels die zorgt voor een slijtvaste afwerking en het oppervlak beschermt tegen krassen, vlekken en vuil.

- Interface besteedt veel aandacht aan materiaalkeuze en recycling, wat zich onder meer vertaalt naar milieuproductverklaringen (EPD’s) voor alle harde vloerproducten.

- De luxe vinyltegels zijn recyclebaar via het ReEntry-programma van Interface.

- Interface biedt 15 jaar garantie.

In meerdere kleuren en patronen verkrijgbaar, neem contact op voor alle mogelijkheden.

WhatsApp icon