Winkelwagentje Contactgegevens

Veilig online winkelen - Trusted Shops

Veilig online winkelen - Trusted Shops

TapijttegelStunter is sinds December 2021 aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops, wat betekent dat u bij ons veilig online uw tapijttegels van Heuga en Interface kunt bestellen!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat (en waar) ze kopen. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te informeren over onze tapijttegels, waarbij we het bestelproces zo duidelijk, makkelijk én veilig mogelijk proberen te maken. Daarom hebben wij ons aangemeld bij Trusted Shops.

Waarom Trusted Shops?

Trusted Shops is zeer kritisch in de beoordeling en kwalificatie. Met een juridisch team wordt er gecontroleerd of onze webshop aan alle eisen voldoet die verplicht zijn volgens de Nederlandse- én Europese wetgeving.

Ze controleren o.a. op de volgende punten:
- Identiteit & bereikbaarheid
- Veiligheid & bescherming van persoonsgegevens
- Transparante- en veilige bestelprocedure
- Mogelijkheid tot annuleren en retourneren
- Service en winkelervaring

Klantbeoordeling

Het is tegenwoordig met de vele webshops fijn om de meningen en ervaringen van andere kopers te lezen. Maar wat moet u nu geloven? bij Trusted Shops bestaan de beoordelingen altijd uit eerlijke en betrouwbare reviews van klanten die op onze webshop hebben besteld, deze reviews zijn geverifieerd op echtheid door hun bestelling.

Kopersbescherming

Wij doen er alles aan om uw bestelling goed en volgens afspraak te leveren. Toch kan er wel eens iets mis gaan en dan proberen wij dit samen met u op te lossen. Komen we er echter om wat voor reden niet uit, dan kunt u altijd terugvallen op Trusted Shops.

De Trusted Shops Kopersbescherming zorgt voor een complete bescherming van al uw online aankopen. Bijvoorbeeld als u bestelling is beschadigd bij levering, of u heeft een product terug gestuurd maar uw terugbetaling niet ontvangen? Dan zijn uw aankopen met Trusted Shops kopersbescherming verzekerd. Onafhankelijk van de betaalmethode die u heeft gebruikt.

Gelukkig hebben wij als TapijttegelStunter hier nog nooit gebruik van hoeven maken, omdat wij elke vraag en/of klacht altijd met u rechtstreeks proberen op te lossen. Wij streven erna om u de mooiste Heuga en Interface tapijttegels te leveren voor de laagste prijs, met de beste service.

Lees hier meer over Trusted Shops.

WhatsApp icon