Winkelwagentje Contactgegevens

Skinny Planks Collecties

Skinny Planks Collecties

Nieuw binnen, diverse mooie collecties skinny planks o.a.:
Common Theme, Silver Linings, On Line, Off Line, Equal Measure, Sound Choice, Whole Earth en Living VT.

Onze 25 x 100 cm Skinny Planks een nieuwe schaal en vorm van tapijttegels, waarmee we de installatiemogelijkheden aanzienlijk vergroten. De vierkante tegel blijft een essentieel deel van het Interface modulaire tapijt. De Skinny Planks breken met de traditionele uitstraling van tapijttegels en bieden nieuwe mogelijkheden om originele, sprekende vloeren te ontwerpen.

De schaal en richting van Skinny Planks breiden de ontwerpmogelijkheden uit. Creëer vloeren die beter aansluiten bij de afmetingen en ‘persoonlijkheid’ van de ruimte. Gebruik contrasterende planken voor het realiseren van patronen, bewegwijzering of afbakening van zones. En dat is nog maar het begin

Fan van de uitstraling van houten planken?
Het zijn de patronen, zoals visgraat of ashlar, die ze zo aantrekkelijk maken. Skinny Planks bieden dezelfde mogelijkheden. Daarnaast zorgen ze voor een economisch aantrekkelijke vloer die zacht en stil is en uitglijden voorkomt. Installeer Skinny Planks met TacTiles® voor een vloer die veel makkelijker aan te passen is dan een hard oppervlak. Het grote aandeel van gerecycled materiaal en de diverse mogelijkheden voor recycling vergroten de duurzaamheid van ons aanbod.

De voordelen van tapijttegels zonder het ‘bijbehorende’ uiterlijk? Gebruik één type Skinny Planks, gelegd in een ashlar patroon. Ze zullen een naadloos uiterlijk creëren en combineren zo de voordelen van modulair met de naadloze uitstraling van kamerbreed tapijt.

Bekijk hier ons volledige assortiment skinny planks

WhatsApp icon