Winkelwagentje Contactgegevens

Winkel Veenendaal gesloten

Winkel Veenendaal gesloten

Beste klant,

VOOR PARTICULIERE KLANTEN ALLEEN NOG ONLINE BESTELLEN MOGELIJK

  Wegens het voor ons onbegrijpelijke besluit van de gemeente om onze detailhandel vergunning op De Smalle Zijde in Veenendaal in te trekken, zijn wij genoodzaakt om per 1 januari 2023 onze winkel/showroom voor particulieren te sluiten. Zakelijke klanten kunnen nog wel terecht in onze showroom (B2B). De gemeente heeft aangegeven dat wij niet in het bestemmingsplan passen.

Verhuizen is voor ons echter niet mogelijk aangezien wij vanuit een zeer groot magazijn met meer dan 250.000m2 voorraad tapijttegels werken. Ons magazijn heeft een laad- en los dock en wij moeten hier veelvuldig gebruik maken van onze heftrucks. Dit is absoluut niet mogelijk in een winkelstraat of woonboulevard.

Gelukkig komt 80% van onze verkoop direct via onze webshop, maar wij hebben ook regelmatig klanten uit Nederland en Duitsland die graag even langskomen om onze tapijttegels te bekijken en direct meenemen. Dit is helaas nu niet meer toegestaan.

Wij gaan proberen een afhaalpunt te creëren voor particulieren waar we u zo goed mogelijk willen helpen. Wij streven er naar van alle tapijttegels stalen te kunnen laten zien. Bestellingen dienen online geplaatst te worden en als de tegel bij het afhalen niet bevalt kunnen wij deze gelijk omruilen voor een andere tegel. Mocht u toch geen geschikte tegel vinden dan storten wij direct uw betaling terug.

Wij kunnen helaas geen uitzondering maken voor particuliere klanten om onze showroom te bezoeken. De gemeente heeft aangegeven actief te gaan handhaven.

Hou onze website in de gaten voor meer informatie.

Voor vragen kunt u altijd even bellen: 06 11 644 066

VOOR 14:00 UUR BESTELD = DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN.

ONLINE BESTELLEN EN AFHALEN IN VEENENDAAL IS ALS PARTICULIER NOG WEL MOGELIJK