Winkelwagentje Contactgegevens

Composure Interface

Composure Interface

Ontdek nu onze nieuwe aangevulde voorraad van de Interface Composure collectie.

Verfraai je kamer of kantoor met deze tapijttegels ontworpen met natuurlijke patronen en verkrijgbaar in schitterende kleuren.

Door het subtiele ontwerp in combinatie met de hoge gebruiksklasse 33 maakt de Composure het mogelijk om zelfs de intensief gebruikte ruimtes in te richten met deze tapijttegel. Zo ben je vrij om deze bijvoorbeeld in restaurants, winkels of grote kantoorcomplexen te installeren, zodat deze er altijd professioneel en uitnodigend uit blijven zien.

Uiteraard zijn deze tapijttegels ook ideaal voor het inrichten van je huis. Of je nu je slaapkamer, woonkamer of zolder wilt inrichten, met Composure heb je alle mogelijkheden. Als alternatief zijn de tapijttegels ook geschikt voor de entree of studeerkamer, waar je extra profiteert van de vuilafstotende vezels.

Visueel zal Interface Composure je inspireren met 32 verschillende tinten. Het licht gevlekte patroon en de mooie kleurgradaties zijn perfect om individuele ruimtes met elkaar te combineren. Er zijn tal van bruin- en grijstinten verkrijgbaar, maar ook felle kleuren zoals blauw, turkoois, groen of diverse rood tinten. Deze vloer van hoogwaardige materialen zal nooit vervelen en is ook nog eens gemakkelijk te reinigen.

Deze tapijttegels overtuigen je niet alleen visueel, ook technisch biedt de Composure enkele voordelen die je nooit meer zou willen missen. Geniet van de rust door de contactgeluid absorptie technieken met een verbeterde geluidsdemping tot wel 25dB. Over het gebruik van bureaustoelen hoef je je zeker geen zorgen te maken. Deze vloerbedekking is namelijk bestand tegen intensief gebruik van zwenkwielen, terwijl de antistatische eigenschappen ervoor zorgen dat je zonder problemen je computer apparatuur kunt plaatsen.

Voor thuis is de samenwerking van deze tapijttegel met vloerverwarming een van de vele voordelen. Door de gelijkmatige verspreiding van warmte zorgt deze tapijttegel voor meer dan alleen warme voeten.

Onze volledige collectie Composure tapijttegels

WhatsApp icon