Winkelwagentje Contactgegevens

Velours, voor een zachte uitstraling

Velours, voor een zachte uitstraling

Met hun mooie zachte en klassieke uitstraling zijn tapijttegels van velourskwaliteit bijzonder geschikt in het creëren van een warme sfeer in huis. Maar er zijn ook hoogwaardige slijtvaste varianten waardoor ze project geschikt worden en dus niet alleen je huiskamer, maar ook je kantoor of showroom de luxe uitstraling geven die het verdient.

KLASSIEKER

De Heuga 725 is één van de klassiekers op het gebied van velours tapijttegels met uitstekende prestaties en kan door zijn specificaties in nagenoeg alle projectruimten en kantoren worden toegepast.
De reeks bestaat uit de bestverkochte commerciële kleuren en is als slijtvaste 'velours' perfect voor veel belopen oppervlakken. Installatie kan zowel in éénrichting als om-en-om en het modulaire formaat zorgt ervoor dat installatie voor een kamerbrede uitstraling of het markeren van verschillende zones mogelijk is.

ZACHT

Of neem de Heuga Soft Senses, de naam zegt het al.
Deze tegels passen in elke slaap-, huis- of kinderkamer en zijn voorzien van een vuilwerende laag waardoor vuil zich minder snel hecht. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

MODERN

De Interface Polichrome-collectie is een moderne klassieker.
Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zoals neutrale en felle kleuren en trendy pasteltinten.
De friséstructuur (welke zachter aanvoelt dan de meeste andere tegels) voegt persoonlijkheid toe aan een grote verscheidenheid aan interieurs. Deze hoogwaardige tapijttegel geeft een naadloos effect bij kamerbrede installatie, maar biedt ook uitgebreide mogelijkheden om te combineren.

Met Polichrome creëert u de kleurrijkste interieurs voor zowel thuis als voor kantoor. Deze tegels voldoen aan alle eisen voor projectdoeleinden projectklasse 33 brandklasse S1.

Onze volledige collectie velours tapijttegels

Hieronder enkele velours tapijttegels uit onze collectie: