Winkelwagentje Contactgegevens

Trendkleuren: Ontwerpen met groen

Trendkleuren: Ontwerpen met groen

Op onze nieuws pagina kijken we naar groen: een kleur die krachtige emoties oproept. Het is een gedurfd en divers palet dat toonveranderingen biedt om de verschillende seizoenen weer te geven. Met zo’n verscheidenheid aan tinten heeft deze natuurlijke “energizer” bewezen effecten van het oproepen van gevoelens van verfrissing, vrede en veiligheid.

Over het hele interieurlandschap voeren olijf- en bladgroen het ontwerppalet voor 2021 om een aardse sereniteit in ruimtes te brengen. De groene toonpatronen zijn in de loop van de tijd toegenomen doordat klanten om op geel gebaseerde groene tinten vroegen (te vinden in onze Urban Retreat-collectie van 2012), waar de sereniteit van olijfgroen goed gedijt.

Olijfgroen is geen nieuwe kleur voor binnenruimtes en is door de eeuwen heen goed te zien in de inrichting. De 2021-updates bieden een moderne esthetiek. Het creëren van harmonie tussen werk en thuis staat op de agenda van de meeste kantoormedewerkers, dus de opmars van olijfgroen in de werkruimte via vloeren, objecten en materialen zorgt voor natuurlijke accenten om de esthetiek in evenwicht te brengen.

Net als het gebruik van natuurlijke tinten groen, zijn er vaak veel elementen die bijdragen aan het interieur en het welzijn van de mensen erin. Van het samenwerken met onze klanten om ruimtes te creëren waar mensen zich prettig voelen, we weten dat natuurlijk licht, vegetatie, levende muren, natuurlijke texturen en materialen en uitzicht op de natuur een positieve impact kunnen hebben.

Door voor inspiratie naar de natuur te kijken, kunt u uw pallet- en ruimteprestaties echt verbeteren.

Klik op deze link voor ons volledige assortiment groene tapijttegels